WELKOM BIJ VOF VERDOES,
GROOTHANDEL IN LEVENSMIDDELEN, ZUIVEL, KERSTPAKKETTEN EN RELATIEGESCHENKEN

Assortiment » Dagverse zuivel en zuivelproducten

FrieslandCampina: Dagverse Melk en melkproducten

Bij FrieslandCampina zijn ze trots op hun lange en succesvolle geschiedenis. Succes dat direct voortvloeit uit een bedrijfscultuur die wordt gekenmerkt door samenwerking, betrokkenheid en daadkracht. FrieslandCampina is diep geworteld in het dagelijks leven in Nederland, België en Duitsland. Het is een internationaal bedrijf, maar toch sterk gericht op lokale gemeenschappen en klanten. Ook in allerlei landen buiten Europa zijn ze stevig geworteld in de samenleving. Hun boerenbedrijven, fabrieken, initiatieven en producten maken al sinds jaar en dag deel uit van het dagelijks leven.
VOF Verdoes is prefered supplier voor FrieslandCampina in de regio Duin- en Bollenstreek.

Zuivelhoeve "Onmeunig lekker"

Zuivelhoeve producten moeten boven alles lekker zijn, 'onmeunig lekker' zelfs. In al die jaren dat Zuivelhoeve toetjes maakt op hun boerderij staat de kwaliteit voorop. Alles volgens een oude receptuur. Zo gebruikt Zuivelhoeve verse melk van boeren uit de directe omgeving."We zijn in onze manier van werken, maar ook in de samenstelling van de producten, zorgzaam voor mens, dier en milieu. We letten goed op de keuze van de ingrediënten voor de producten, de verpakkingen, maar ook op de wijze waarop we met onze werknemers omgaan en onze boeren met hun koeien".

De lekkerste vla en yoghurt verstop je niet in een pak
Zuivelhoeve is de specialist in eenpersoonsverpakkingen binnen de zorg. Naast het welbekende portie en bulk assortiment heeft Zuivelhoeve nu ook een ''familielijn'' speciaal voor kleinschalig wonen welke bekend is uit de supermarkt.
En laat VOF Verdoes nu net de know how hebben voor o.a. het leveren op unitniveau voor het kleinschalig wonen?

Boermarke

In 1987 was Boermarke de eerste producent van roomijs bereidt met melk van eigen boerderij in Nederland. De Boermarke bavarois werd ook al snel een zeer gewild product.
Boermarke beschikt vandaag de dag over een zeer uitgebreid assortiment gekoelde en diepgevroren desserts. Er is voor elk wat wils, Boermarke maakt zowel luxe als eenvoudige toetjes. Het bedrijf levert vele soorten roomijs en bavarois en zo’n 25 verschillende vlasoorten, die ook verkrijgbaar zijn als suikervrije variant. De smaken variëren van traditionele soorten als vanille- en chocoladevla tot vernieuwende varianten als rumvla en ananasvla. Wat yoghurt en pudding betreft is er ook de zogenaamde ‘Boer’n Toet’ lijn. Deze bestaat uit luxe soorten yoghurt als bijvoorbeeld muesliyoghurt met een separaat topdeksel en yoghurt met diverse soorten fruit onderlegd.

Voor de Horeca biedt Boermarke exclusieve mogelijkheden. Bijvoorbeeld een bruidsijstaart, complete dessertbuffetten en taarten voorzien van eigen logo behoren tot de mogelijkheden.
Ook kwalitatief biedt Boermarke producten waar de Horeca zich positief mee kan onderscheiden. Boermarke heeft een eigen kwaliteitsdienst die zorg draagt voor optimale productieprocessen en stabiele kwaliteit van de producten. Dagelijks worden alle geproduceerde producten in het eigen gecertificeerde laboratorium gecontroleerd op geur, kleur, smaak en microbiologische aspecten. Door een gecontroleerde goederenaanname en specifieke batchcodes die toegekend worden aan zowel de inkomende grondstoffen als de geproduceerde producten zijn problemen snel herleidbaar.
LEES VERDER

Welkom

Hartelijk welkom bij VOF Verdoes, een groothandel met een assortiment van meer dan 6000 artikelen. Ons zuivelbedrijf bestaat ruim 60 jaar. Vanaf 1996 ligt de nadruk op de groothandel. Tevens zijn wij specialist in kerstpakketten en relatiegeschenken. Wij leveren aan een brede klantenkring in de driehoek Katwijk-Den Haag-Leiden-Hillegom.
LEES VERDER
Showroom geopend!

Showroom geopend!

Op zoek naar dat ene perfecte kerstpakket of eindejaarsgeschenk die u dit jaar wilt bestellen voor uw collega's of medewerkers? Bij VOF Verdoes zult u zeker slagen. Ons assortiment kerstpakketten is zeer ruim. Wij bieden u de mogelijk om zelf uw kerstpakket samen te stellen in onze showroom gericht op uw medewerkers...