WELKOM BIJ VOF VERDOES,
GROOTHANDEL IN LEVENSMIDDELEN, ZUIVEL, KERSTPAKKETTEN EN RELATIEGESCHENKEN

Onze klanten Groothandels

Direct contact

Ik wil graag meer informatie ontvangen.
Bel mij terug via onderstaande gegevens:

Stel u heeft een groothandel, en doordat de grote producenten steeds hogere eisen stellen als het gaat om opname van assortimenten, afnames, en minimale bestelhoeveelheden, past dit wellicht niet in uw bedrijfsvoering.

Geen probleem. Verdoes heeft goede afspraken en is voor verschillende producenten preferred supplier in de Duin en Bollenstreek. Een gesprekje kan nooit geen kwaad.
En de prijs ? Daar komen we wel uit !


LEES VERDER

Welkom

Hartelijk welkom bij VOF Verdoes, een groothandel met een assortiment van meer dan 6000 artikelen. Ons zuivelbedrijf bestaat ruim 60 jaar. Vanaf 1996 ligt de nadruk op de groothandel. Tevens zijn wij specialist in kerstpakketten en relatiegeschenken. Wij leveren aan een brede klantenkring in de driehoek Katwijk-Den Haag-Leiden-Hillegom.
LEES VERDER
Over Otelli gesproken

Over Otelli gesproken

Otelli ijs en patisserie specialiteiten heeft een bijzonder fraai en smaakvol assortiment.   De productie vindt plaats in Haarlem. Otelli voert een breed assortiment waarin ambachtelijk ijs, mono desserts, petit fours, taartjes, longeurs, feesttaarten, dessertbuffetten en een grote verscheidenheid aan decoraties en...