WELKOM BIJ VOF VERDOES,
GROOTHANDEL IN LEVENSMIDDELEN, ZUIVEL, KERSTPAKKETTEN EN RELATIEGESCHENKEN

Bedrijfsprofiel

VOF Verdoes is een regionale groothandel met een assortiment van meer dan 6000 artikelen. Ons zuivelbedrijf bestaat ruim 60 jaar. Vanaf 1996 ligt de nadruk op de groothandel. Tevens zijn wij specialist in kerstpakketten en relatiegeschenken.

Onze klanten: de institutionele markt, zorginstellingen, kinderopvang, catering, horeca, bedrijfsrestaurants en sportkantines et cetera.

Ieder marktsegment kent zijn eigen specifieke wensen en daar geeft VOF Verdoes invulling aan met een breed en diep assortiment aan dagverse producten, een grote mate van flexibiliteit, een hoge servicegraad en brede vakkennis. Dit maakt VOF Verdoes tot een gewaardeerd leverancier met een grote, tevreden klantenkring, gevestigd in de driehoek Katwijk-Den Haag-Leiden-Hillegom. Op deze website vindt u informatie over ons bedrijf en de producten. Mochten er vragen of suggesties zijn, neem dan contact met ons op. Een team van gemotiveerde medewerkers is ook u graag van dienst!
LEES VERDER

Welkom

Hartelijk welkom bij VOF Verdoes, een groothandel met een assortiment van meer dan 6000 artikelen. Ons zuivelbedrijf bestaat ruim 60 jaar. Vanaf 1996 ligt de nadruk op de groothandel. Tevens zijn wij specialist in kerstpakketten en relatiegeschenken. Wij leveren aan een brede klantenkring in de driehoek Katwijk-Den Haag-Leiden-Hillegom.
LEES VERDER
Over Otelli gesproken

Over Otelli gesproken

Otelli ijs en patisserie specialiteiten heeft een bijzonder fraai en smaakvol assortiment.   De productie vindt plaats in Haarlem. Otelli voert een breed assortiment waarin ambachtelijk ijs, mono desserts, petit fours, taartjes, longeurs, feesttaarten, dessertbuffetten en een grote verscheidenheid aan decoraties en...