WELKOM BIJ VOF VERDOES,
GROOTHANDEL IN LEVENSMIDDELEN, ZUIVEL, KERSTPAKKETTEN EN RELATIEGESCHENKEN

Bedrijfsprofiel

VOF Verdoes is een regionale groothandel met een assortiment van meer dan 6000 artikelen. Ons zuivelbedrijf bestaat ruim 60 jaar. Vanaf 1996 ligt de nadruk op de groothandel. Tevens zijn wij specialist in kerstpakketten en relatiegeschenken.

Onze klanten: de institutionele markt, zorginstellingen, kinderopvang, catering, horeca, bedrijfsrestaurants en sportkantines et cetera.

Ieder marktsegment kent zijn eigen specifieke wensen en daar geeft VOF Verdoes invulling aan met een breed en diep assortiment aan dagverse producten, een grote mate van flexibiliteit, een hoge servicegraad en brede vakkennis. Dit maakt VOF Verdoes tot een gewaardeerd leverancier met een grote, tevreden klantenkring, gevestigd in de driehoek Katwijk-Den Haag-Leiden-Hillegom. Op deze website vindt u informatie over ons bedrijf en de producten. Mochten er vragen of suggesties zijn, neem dan contact met ons op.

Een team van gemotiveerde medewerkers is ook u graag van dienst!
LEES VERDER

Welkom

Hartelijk welkom bij VOF Verdoes, een groothandel met een assortiment van meer dan 6000 artikelen. Ons zuivelbedrijf bestaat ruim 60 jaar. Vanaf 1996 ligt de nadruk op de groothandel. Tevens zijn wij specialist in kerstpakketten en relatiegeschenken. Wij leveren aan een brede klantenkring in de driehoek Katwijk-Den Haag-Leiden-Hillegom.
LEES VERDER
Showroom geopend!

Showroom geopend!

Op zoek naar dat ene perfecte kerstpakket of eindejaarsgeschenk die u dit jaar wilt bestellen voor uw collega's of medewerkers? Bij VOF Verdoes zult u zeker slagen. Ons assortiment kerstpakketten is zeer ruim. Wij bieden u de mogelijk om zelf uw kerstpakket samen te stellen in onze showroom gericht op uw medewerkers...