Webshop

Aardappelen, Groente en Fruit

Kwaliteit staat altijd centraal

Het assortiment aardappelen, groente en fruit van Verdoes beweegt met de seizoenen mee en is altijd actueel. Door goede afspraken te maken met lokale partners zijn wij in staat om aan al uw wensen te voldoen. 

Zonnetuin AGF

Verdoes heeft in Zonnetuin AGF die lokale partner gevonden. Het ondernemersechtpaar Sandra en Kees van Delft, beheren ruim 20 jaar een verkooppunt in Rijnsburg, en verstaan als geen ander de wensen van hun klanten en onze relaties. Daarbij komt dat de vereiste kwaliteit bij hen hoog in het vaandel staat. Sandra, Kees en hun medewerk(st)ers zijn op en top gemotiveerd om uw mogelijke specifieke wensen te vertalen in een fantastisch eindproduct. Uiteraard voldoet Zonnetuin AGF aan de eisen van deze tijd en zijn dan ook gecertificeerd. De keuze is enorm. Van geschilde aardappelen tot ongeschilde aardappelen, vele soorten rauwkost en salades, hard en zacht fruit, traditionele groente, maar ook gesneden in blokjes, schijfjes, reepjes of julienne. Het is allemaal mogelijk. Van klein- tot grootverpakking. Uiteindelijk kunt u een keuze maken uit meer dan 100 eindproducten.

Van der Mey groente en fruit

Van der Mey, het familiebedrijf dat in 1956 werd op gericht is al jaren de groente en fruit groothandel in de Randstad. Opgericht door P. van der Mey sr. op de Amsterdamse groothandelsmarkt. Door zich te onderscheiden wist hij zijn AGF-groothandel al snel uit te bouwen tot de ontmoetingsplaats voor Amsterdamse AGF-handelaren. Gespecialiseerd op horeca en levering vanuit Rijnsburg en puur gericht op horeca en instellingen. Dankzij dit specialisme zijn zij in staat u optimaal te helpen. Een modern bedrijf wat trouw is gebleven aan zijn wortels, met veel ervaring en familietraditie, dat is Van Der Mey. Sinds kort zijn ze overgegaan naar Van der Mey, Quality Food & Vegetables, omdat de oude naam de lading niet meer dekt.

Wij staan voor u klaar,
Neem contact met ons op.
Verdoes
Blekerstraat 16 T: 071-4082911
2222 AN F: 071-4082909
Katwijk ZH E: info@vofverdoes.nl
Neem contact op