Webshop

Kerstpakketten

De mooiste tijd van het jaar is voor veel klanten ook de drukste tijd. Daarom maakt Verdoes het samenstellen van kerstpakketten zo leuk en eenvoudig mogelijk. Alle producten staan opgesteld in onze nieuwe showroom. Hier kunt u de producten voelen, ruiken en op aanvraag ook proeven. Verdoes heeft in de showroom duizenden artikelen gepresenteerd staan en is hiermee  de meest toonaangevende regionale aanbieder van kerstpakketten.

Wij zijn al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het maken van kerstpakketten.

Custom made kerstpakketten

Kerstpakketten zijn altijd custom-made bij Verdoes want wij hanteren geen standaard kerstpakketten. Er wordt altijd creatief invulling gegeven aan de nieuwste trends en ontwikkelingen met food en non-food producten.  Het hele jaar door heeft Verdoes contact met gespecialiseerde groothandels en importeurs en worden er beurzen en fabrikanten bezocht, om de leukste en nieuwste thema’s te selecteren en uiteindelijk tot een uniek en attractief assortiment kerstpakketten en kerstgeschenken te komen. Verder is er ook de mogelijkheid voor een eigen kerstkaart met daarop een leuke attentie. 

Geen minimale bedragen

Bij Verdoes zijn wij van mening dat wij niet in andermans (bedrijfs-)portemonnee kunnen kijken. Het maakt bij ons namelijk niet uit welk bedrag u te besteden heeft. Iedereen is welkom om een mooi kerstpakket samen te stellen. Of het nu gaat om één stuk of om 100 stuks. Verdoes hecht waarde aan creativiteit en een persoonlijke service. Wij voorzien onze klanten graag van advies, maar laten ons ook graag verrassen door eigen creatieve inzichten. Samen met een medewerker kunt u door onze showroom lopen en alles pakken wat u graag in het pakket wilt hebben. Wij zullen vervolgens samen met u bekijken hoe we het pakket gaan vormgeven. Vanwege de drukte rondom kerstpakketten raden wij het aan om voor eind november te bestellen. Bent u het vergeten? Schroom dan niet om ons te bellen. Wij bekijken graag de mogelijkheden. 

Langskomen in de showroom

In onze nieuwe showroom hebben wij alle producten liggen die op voorraad zijn. Wilt u graag een bestelling plaatsen? Dan raden wij het aan om langs te komen in onze showroom. Hier kunt u de producten namelijk zien, voelen en ruiken. Wanneer er meer informatie nodig is over een product dan voorziet Verdoes u graag van meer informatie. Kom voor bestellingen gerust bij ons langs en wij maken een pakket op maat. Een afspraak maken? Dit kan door te bellen naar: 071-4082911

Waarom kiezen voor Verdoes?

  • Kerstpakketten in een tas, trolley of mand. Alles is mogelijk. 
  • Geen minimum bedragen. Een kerstpakket voor elk budget.
  • Voor eind november bestellen is gegarandeerd levering.
  • Service en persoonlijke aandacht.

Wij staan voor u klaar,
Neem contact met ons op.
Verdoes
Blekerstraat 16 T: 071-4082911
2222 AN F: 071-4082909
Katwijk ZH E: info@vofverdoes.nl
Neem contact op