Webshop

Over ons

  • Het was 1933 toen Bas Verdoes moest stoppen met zijn werk als binnenvaartschipper. Vanwege gezondheidsklachten kon hij het werk niet meer voortzetten. Het was Neeltje Verdoes die vervolgens haar eigen melkwinkeltje in Katwijk begon. Het waren zware tijden. Nederland zat midden in een financiële crisis en er waren meer dan 600.000 werklozen. Er moest spreekwoordelijk brood op de plank komen.
  • In 1962 nam de zoon van Bas, IJsbrand Verdoes, de zaken van zijn ouders over en begon samen met zijn vrouw Marry Verdoes een melk- en levensmiddelenzaak op de Meeuwenlaan in Katwijk. De zaken gingen goed en IJsbrand Verdoes besloot om naast de kruidenwinkel ook de ambulante handel in te gaan. IJsbrand reed dagelijks met een ventwagen door het dorp van Katwijk om iedereen van zuivel te voorzien. In de vakanties hielpen de kinderen ook mee met de zaken. Vanwege de hoge populariteit werd de ventwagen naderhand uitgebreid met meerdere ventwagens om de grote vraag aan te kunnen. Verdoes begon een begrip te worden in Katwijk.
  • Rond het jaar 2000 begon de markt te veranderen. De komst van de totaalleverancier begon op te komen en kleine speciaalzaken begonnen langzaam aan te verdwijnen uit het straatbeeld. IJsbrand besloot om de ambulante handel op te zeggen en een andere richting op te gaan. Bedrijven en instellingen eisten binnen een tijdsbestek van 12 uur de bestellingen in huis te hebben. Daarnaast wilden ze kunnen kiezen uit een totaal assortiment van één leverancier. Het was dankzij Friesland Campina dat Verdoes kon overgaan op volledig grootgebruik. Toen nog gespecialiseerd in alleen zuivel.  
  • Tegenwoordig kent ieder marktsegment zijn eigen specifieke wensen en daar geeft Verdoes onder leiding van Bas en Arianne Verdoes invulling aan met een breed en diep assortiment aan dagverse producten, een grote mate van flexibiliteit, een hoge servicegraad en brede vakkennis. Verdoes is een echt familiebedrijf waarbij meerdere familieleden werkzaam zijn in het bedrijf. Tevens is Verdoes al meer dan 30 jaar specialist in kerstpakketten en relatiegeschenken. Dit maakt VOF Verdoes tot een gewaardeerd leverancier met een grote, tevreden klantenkring, gevestigd in de driehoek Katwijk-Den Haag-Leiden-Hillegom. 
Wij staan voor u klaar,
Neem contact met ons op.
Verdoes
Blekerstraat 16 T: 071-4082911
2222 AN F: 071-4082909
Katwijk ZH E: info@vofverdoes.nl
Neem contact op