Webshop

Brood en Banket

Verdoes werkt geruime tijd op een prettige manier samen met vooraanstaande bakkers, te weten Meesterbakker Van Maanen een moderne regionale brood en banketbakkerij, en Bakkerij de Jong een belangrijke speler op de institutionele markt. Beiden bakkerijen hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Twee bakkerijen. Ieder met een eigen identiteit, assortiment en prijsstelling.

Brood en Banket van Bakker van Maanen

Meesterbakkers, ja ze bestaan nog. Bakkers die het ambacht in ere houden en als geen ander weten hoe je de lekkerste brood- en banketproducten bakt. Met eindeloze inspiratie creëren ze talloze broodsoorten, tussendoortjes, pittige snacks, gebak en taarten. De Meesterbakker organisatie bestaat uit ambachtelijke bakkerijen in de Randstad en Noord-Brabant met 113 verkooppunten. Allen dragen ze een eigen naam, maar mogen daar Meesterbakker aan toevoegen omdat ze aan strenge profieleisen voldoen. Meesterbakker van Maanen is een moderne brood- en banketbakkerij en gevestigd in Rijnsburg. Hier maken zij dagelijks op ambachtelijke wijze de heerlijkste broden, taart en banket. De lekkerste lekkernijen moeten vers zijn en verlangen de beste ingrediënten. Daarom doen Meesterbakkers geen concessies aan kwaliteit. Dat ruikt u bij levering, dat proeft u aan tafel.

Bakkerij Remmerswaal

Bakkerij Remmerswaal B.V. is een middelgrote ambachtelijke bakkerij en is gevestigd in Schiedam. Remmerswaal heeft een breed assortiment brood, banket, bake-off en gebak. In mei 1946 is de bakkerij opgericht en inmiddels staat de derde generatie Remmerswaal aan het roer. Begonnen met een veredelde woonkamer en in de loop der jaren uitgebreid tot een zeer moderne bakkerij. Remmerswaal is als één van de weinige bakkerijen FSSC 22000 gecertificeerd.

Bakkerij van Strien

Banketbakkerij van Strien is een familiebedrijf opgericht in 1938. Het is de ambitie om de lekkerste koekjes en slagroomsoesjes te maken. Hoe ze dat doen? Met vakmanschap, de beste ingrediënten en liefde voor het product! Veel werk bij Bakkerij van Strien is nog ouderwets handwerk. Er wordt gewerkt met zorgvuldig gekozen ingrediënten: vers, 100% natuurlijk en van top kwaliteit. Dat proef je! Met een assortiment van meer dan 100 verschillende koekjes en soesjes en verpakken die in verschillende onderscheidende verpakkingen gericht op grootverbruik en consumenten. Onder eigen merk en private label.

Wij staan voor u klaar,
Neem contact met ons op.
Verdoes
Blekerstraat 16 T: 071-4082911
2222 AN F: 071-4082909
Katwijk ZH E: info@vofverdoes.nl
Neem contact op