Webshop

Fris, Bier en Wijn

Fris

Frisdranken van de bekende A merken of juist op zoek naar een voordeliger alternatief? Voor elke prijsklasse hebben wij de merken in ons assortiment zodat er altijd een frisdrank is die past in uw gewenste assortiment. Frisdranken zijn niet alleen in fles maar ook in blik of horeca flesje verkrijgbaar. Zo is er altijd de gewenste servering of automaat vulling beschikbaar.

Bier

Bier uit fles, blik of tap nodig? Merken zoals Heineken, Amstel en Brand zijn standaard uit voorraad leverbaar. Geeft u een feestje? Dan kunt u de Heineken Blade huren, een echte eyecatcher op uw feest met het een heerlijk kwalitatief tapbiertje van Heineken. Op zoek naar een specifiek merk of speciaal bier? Neem contact met ons op voor het actuele aanbod, prijzen en advies. Een koud biertje kan natuurlijk niet ontbreken!

Wijn

Wijn, de keuze is groot. Wijnen komen vanuit de gehele wereld en uit de mooiste streken met elk zijn eigen smaak en karakter. In het assortiment is een ruime keuze uit witte, rode, rosé en mousserende wijnen. Daarbij is er ook voor elke prijsklasse een heerlijke wijn te vinden. Bent u op zoek naar de juiste wijnen voor uw wijnkaart? Neem contact met ons op voor een passend advies met de juiste prijs- en kwaliteitsverhouding.

Verdoes levert een totaalpakket van fris, bier en wijn voor o.a. de horeca en catering. Daarin voeren wij alle grote merken, maar ook een brede lijn huismerk producten. Verder zijn er verschillende formaten. Van kleine flesjes tot grote fusten, alles is mogelijk bij Verdoes. Mocht u vragen hebben over onze diensten of producten, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt bellen naar 071-4082911 of een e-mail sturen naar info@vofverdoes.nl.

Waarom Verdoes?

  • Keuze uit A, B of C merken
  • Klein- en grootverpakking mogelijk
  • Persoonlijke aandacht en servicegericht 
Wij staan voor u klaar,
Neem contact met ons op.
Verdoes
Blekerstraat 16 T: 071-4082911
2222 AN F: 071-4082909
Katwijk ZH E: info@vofverdoes.nl
Neem contact op