Webshop

Salades, Kaas en Eieren

Vergeer Kaas

Vergeer Holland is een innovatief, flexibel en klantgericht familiebedrijf. Ze leveren kaas in tal van variëteiten en verpakkingen. Onder hun eigen merk maar ook als private label. En op heel diverse markten in binnen- en buitenland: van kaasspeciaalzaak tot kaas verwerkende industrie, en van supermarkt tot groothandel. Onderscheidend is hun vermogen om snel in te spelen op de wensen van de klant. Ook voor de out-of-home sector heeft Vergeer Holland veel te bieden, meestal in intensieve samenwerking met de groothandel. We leveren bijvoorbeeld verpakkingen met 1 of 2 plakjes voor instellingen, maar ook verpakkingen met 50 plakken kaas voor bedrijfskantines, instellingen en cateraars. In deze sector wordt het leveren van kwaliteit aan de eindgebruiker steeds belangrijker. En in die behoefte kan Vergeer Holland moeiteloos voorzien. Wat u ook zoekt Vergeer Holland biedt uitkomst.

Westland en Fano

Salades van Fano en Westland onderscheiden zich in kwaliteit en smaak. Zo zijn de salades van Fano zijn lekker duurzaam en natuurlijk. Fano salades worden bereid met duurzame ingrediënten zoals Beter Leven kip of varkensvlees, MSC of ASC vis en vrije uitloopeieren. Westland salades weet kwaliteit te handhaven door de unieke en ambachtelijke recepten en productiemethodes. Met beide merken heeft u altijd een smaakvolle salade in handen. In het assortiment zijn zowel portieverpakkingen verkrijgbaar als ook grootverpakkingen in 2.5kg en 5 kg of als maaltijdsalade.

Warring Kip

Warring BV haalt de eieren rechtstreeks bij de pluimveehouder, waardoor zij direct kunnen controleren wat voor kwaliteit ze in huis halen. Door twee keer per week dagverse eieren in te kopen, kunnen wij optimale versheid garanderen. Warring BV werkt met moderne pluimveehouders die naast kwaliteit ook het dierenwelzijn en verantwoordelijkheid voor het milieu centraal stellen.

Wij staan voor u klaar,
Neem contact met ons op.
Verdoes
Blekerstraat 16 T: 071-4082911
2222 AN F: 071-4082909
Katwijk ZH E: info@vofverdoes.nl
Neem contact op