Webshop

Vis

Vishandel Schuitemaker

Vishandel Schuitemaker kent een lange historie: een Katwijks familiebedrijf, met een halve eeuw ervaring in alles wat met vis te maken heeft. Dat geldt zeker voor de groothandel. De familie had vroeger eigen visschepen varen. Ook nu nog wordt ingekocht uit de eerste hand. De verse vis komt van verschillende visafslagen in binnen- en buitenland en wordt onder optimale omstandigheden verwerkt en vervoerd naar klanten, met name in de regio. Afnemers zijn onder meer: hotels, restaurants, congrescentra, bedrijfskantines, verpleeg- en zorginstellingen en visdetaillisten. Al jaren is Vishandel Schuitemaker de leverancier van verse vis.

Zeevisgroothandel Fix Fisch

Het overtreffen van zelfs de hoogste verwachtingen van de klanten door het leveren van de allerbeste vis. Daar streeft kwaliteits visgroothandel Fix Fisch B.V. naar. Gewoon goed is voor hen niet goed genoeg. Fix Fisch B.V. is een kwaliteits visgroothandel voor horeca, viswinkels en groothandels in Nederland en Duitsland. Zij zijn IFS gecertificeerd en werken volgens HACCP (NL 6068 EG), zijn MSC, ASC. Daarnaast hebben zij MVO hoog op de agenda staan.

Fix Fisch B.V. streeft maar één enkel doel na en dat is topkwaliteit aanbieden op verantwoordelijke wijze. Als visleverancier staat alles wat zij doen in het teken van kwaliteit of het nu gaat om het rechtstreeks bij de bron inkopen van spartelverse en verantwoord gevangen vis, het op ambachtelijke wijze verwerken of de pijlsnelle bezorging. Tegelijkertijd garanderen ze te allen tijde een gunstige prijs. Naast kwalitatief hoogwaardige producten willen zij als leverancier ook de beste service bieden. Met hun ervaring, deskundigheid, toewijding en openheid komen ze tegemoet aan de specifieke wensen van hun klanten. Dat ze de lat hoog leggen voor henzelf, is terug te zien in de stormachtige groei van hun bedrijf. Sinds visgroothandel Fix Fisch in 1996 werd opgericht door ex-visserman Arie van der Plas en zijn vrouw Jacoline, zijn ze uitgegroeid tot een vertrouwde naam onder horecagelegenheden en instellingen in Nederland én ver daarbuiten.

Wij staan voor u klaar,
Neem contact met ons op.
Verdoes
Blekerstraat 16 T: 071-4082911
2222 AN F: 071-4082909
Katwijk ZH E: info@vofverdoes.nl
Neem contact op