Webshop

Zuivel

FrieslandCampina: Dagverse Melk en melkproducten

Bij FrieslandCampina zijn ze trots op hun lange en succesvolle geschiedenis. Succes dat direct voortvloeit uit een bedrijfscultuur die wordt gekenmerkt door samenwerking, betrokkenheid en daadkracht. FrieslandCampina is diep geworteld in het dagelijks leven in Nederland, België en Duitsland. Het is een internationaal bedrijf, maar toch sterk gericht op lokale gemeenschappen en klanten. Ook in allerlei landen buiten Europa zijn ze stevig geworteld in de samenleving. Hun boerenbedrijven, fabrieken, initiatieven en producten maken al sinds jaar en dag deel uit van het dagelijks leven. Verdoes is prefered supplier voor FrieslandCampina in de regio Duin- en Bollenstreek.

Boermarke

In 1987 was Boermarke de eerste producent van roomijs bereidt met melk van eigen boerderij in Nederland. De Boermarke bavarois werd ook al snel een zeer gewild product.
Boermarke beschikt vandaag de dag over een zeer uitgebreid assortiment gekoelde en diepgevroren desserts. Er is voor elk wat wils, Boermarke maakt zowel luxe als eenvoudige toetjes. Het bedrijf levert vele soorten roomijs en bavarois en zo’n 25 verschillende vlasoorten, die ook verkrijgbaar zijn als suikervrije variant. De smaken variëren van traditionele soorten als vanille- en chocoladevla tot vernieuwende varianten als rumvla en ananasvla. Wat yoghurt en pudding betreft is er ook de zogenaamde ‘Boer’n Toet’ lijn. Deze bestaat uit luxe soorten yoghurt als bijvoorbeeld muesliyoghurt met een separaat topdeksel en yoghurt met diverse soorten fruit onderlegd.

Voor de Horeca biedt Boermarke exclusieve mogelijkheden. Bijvoorbeeld een bruidsijstaart, complete dessertbuffetten en taarten voorzien van eigen logo behoren tot de mogelijkheden.
Ook kwalitatief biedt Boermarke producten waar de Horeca zich positief mee kan onderscheiden. Boermarke heeft een eigen kwaliteitsdienst die zorg draagt voor optimale productieprocessen en stabiele kwaliteit van de producten. Dagelijks worden alle geproduceerde producten in het eigen gecertificeerde laboratorium gecontroleerd op geur, kleur, smaak en microbiologische aspecten. Door een gecontroleerde goederenaanname en specifieke batchcodes die toegekend worden aan zowel de inkomende grondstoffen als de geproduceerde producten zijn problemen snel herleidbaar.

Mona

Mona’s geschiedenis begint in 1967, op de Overtoom in hartje Amsterdam. Vóór die tijd bestonden er nog geen kant-en-klare toetjes, maar moest je die gewoon zelf maken. Daarom ging Mona aan de slag om toetjes voor heel Nederland te maken. Voor de chocoladetoetjes koopt Mona vanaf nu uitsluitend UTZ gecertificeerde cacao in. Zo ondersteunen ze de teelt van duurzame cacao. Nu vraag je je misschien af hoe dat werkt? Nou, zo: UTZ Certified is een programma en keurmerk voor duurzame landbouw. UTZ gecertificeerde boeren worden getraind om te produceren volgens goede landbouwmethoden. Ook leren ze hoe ze hun bedrijven winstgevender kunnen maken en hoe je cacao verbouwt met respect voor mens en milieu. Hierdoor verbetert hun levensstandaard. Zo krijg je dus topkwaliteit.

Debic

Debic is een foodservice professional die uitgegroeid is tot hét merk in zuivel voor bakkers, cateraars, chefs, chocolatiers en patissiers. Het bijzondere aan Debic is het feit dat ze de volledige keten in handen hebben: van melkproductie tot het eindproduct, van gras tot bord.

Wij staan voor u klaar,
Neem contact met ons op.
Verdoes
Blekerstraat 16 T: 071-4082911
2222 AN F: 071-4082909
Katwijk ZH E: info@vofverdoes.nl
Neem contact op