Webshop

Bedrijfskantines

U heeft een goed geoutilleerde bedrijfskantine, maar twijfelt over de juiste invulling en dus keuze van uw producten? Verdoes heeft het antwoord. Dagelijks vers brood, al dan niet verpakt per twee sneetjes, of heerlijke broodjes om af te bakken, verse soep, kaas en vleeswaren, singleverpakkingen salades, kaas, vleeswaren, jam of hagelslag voor presentatie in buffetvorm, het is teveel om op te noemen. Diepvriessnacks voor de lekkere trek, candybar en dagverse zuivel. 

Kleinere verpakkingen

Bij Verdoes luisteren wij graag naar de klant. Daarom is het bij Verdoes mogelijk om naast bulkbestellingen ook kleinere verpakkingen te bestellen. Zo kunt u  bijvoorbeeld kiezen uit 2-plaks verpakkingen,  een kwart bekertje met melk of kleine cups met bijvoorbeeld salades. Heeft u een broodje van de dag? dan denken wij graag met u mee voor eventuele mogelijkheden. Verdoes kent een breed en diep assortiment met een hoge servicegraad en brede vakkennis. Wij bieden een totaal assortiment aan waardoor er altijd iets voor u bij zit. Ook is het mogelijk om biologische producten te bestellen. Is een product biologisch? Dan vermelden wij dit bij de producten in de webshop. 

Bestellen op locatieniveau

Heeft u meerdere bedrijfskantines op verschillende afdelingen en/of locaties? Wij leveren op locatieniveau. Dit houdt in dat elk locatiehoofd eigen bestellingen kan plaatsen in onze webshop. Verder is het ook mogelijk om gebruik te maken van kostenplaats voorbeeld op schoonmaak- of kantine kostenplaatsniveau. Een kostenplaats is een ten behoeve van de boekhouding en controlling afgebakende eenheid binnen het bedrijf, waaraan kosten en prestatie kunnen worden toegerekend. Wij denken graag mee en maken het bestelproces voor u zo makkelijk mogelijk. Heeft u hulp nodig bij het online bestellen? Wij komen graag bij u langs om alles duidelijk en rustig uit te leggen. 

Waarom kiezen voor Verdoes?

  • Maken van een favorietenlijst 
  • Persoonsgericht en hoge servicegraad
  • Bestellen van biologische producten
  • Bestellen op locatieniveau 
Wij staan voor u klaar,
Neem contact met ons op.
Verdoes
Blekerstraat 16 T: 071-4082911
2222 AN F: 071-4082909
Katwijk ZH E: info@vofverdoes.nl
Neem contact op