Webshop

Horeca

Verdoes levert dagelijks dagvers en non-food producten aan horecabedrijven.  Verdoes is van oudsher specialist in zuivel. Horecabedrijven weten dat en hebben daardoor voor Verdoes gekozen voor o.a. levering van dagverse zuivel en lang houdbare zuivel als ingrediënt voor de cappuccino koffie. Ook artikelen voor feesten en partijen zoals kleine frisdranken, Desperados, fusten bier en kratten frisdrank ben je bij Verdoes aan het juiste adres.

Servicegericht denken

Bij Verdoes houden we van korte lijnen en servicegericht denken. We denken niet alleen servicegericht, maar ook oplossingsgericht. Bent u net die komkommer vergeten mee te bestellen? Geen probleem. Wij lossen het binnen no time op en komen nogmaals langs. Bij Vof Verdoes kennen wij de klappen van de zweep. Daarom is het mogelijk om ad hoc te bestellen. Voor 12 uur besteld, is dezelfde dag nog geleverd. Doet u de bestelling voor de volgende dag liever ’s avonds laat? Zet in de opmerkingen op de website dat het voor de volgende dag is en wij komen het de volgende dag leveren. Zo is uw bestelling eenvoudig online besteld en altijd geleverd met een glimlach.

Totaal assortiment

Verdoes heeft een breed en diep assortiment van meer dan 6000 artikelen in bijvoorbeeld dagverse producten, non-food producten en groot verpakkingen. Wij bieden een grote mate van flexibiliteit, een hoge servicegraad en brede vakkennis op het gebied van horeca. Dit maakt Verdoes tot een gewaardeerd leverancier met een grote, tevreden klantenkring, gevestigd in de driehoek Katwijk-Den Haag-Leiden-Hillegom. Het bestellen van de producten kan via onze webshop met een inlogcode. Geeft u een (kleine) bestelling liever door middels de telefoon? Dan is dit ook geen probleem. U kunt dan bellen naar 071-4082911

Waarom kiezen voor Verdoes?

  • Breed en diep assortiment fris bier en wijn
  • Voor 12 uur besteld is dezelfde dag nog geleverd
  • Een hoge servicegraad
  • Brede vakkennis
Wij staan voor u klaar,
Neem contact met ons op.
Verdoes
Blekerstraat 16 T: 071-4082911
2222 AN F: 071-4082909
Katwijk ZH E: info@vofverdoes.nl
Neem contact op