Webshop

Uitnodiging Showroom 2019

Wilt u ook blije gezichten en tevreden reacties?  

De consumptiemarkt kent veel bedrijven die kerstgeschenken aanbieden. Veelal zijn dit kant en klare kerstpakketten te verkrijgen bij gelijke groothandels als Verdoes of webwinkels.

Regelmatig is de inhoud van zo’n pakket, zo is gebleken, niet voor de volle 100% naar wens van de klant, omdat in deze kant en klare kerstpakketten producten worden aangeboden, die wellicht passen bij het thema, maar veelal niet gebruikt zullen worden door de ontvanger van het pakket.

En dat is natuurlijk zonde van uw investering, want u wilt uitsluitend blije gezichten en tevreden reacties na het overhandigen van een door u aangeschaft eindejaarsgeschenk.  

Bij Verdoes Groothandel B.V. kunt u tijdens een bezoek aan de showroom, desgewenst met ons advies, een kerstpakket samenstellen, die past bij uw medewerkers of relatie.

Duizenden artikelen staan in de showroom gepresenteerd en daarmee is Verdoes de meest complete en bovendien toonaangevende regionale aanbieder van kerstpakketten en kerstgeschenken.

Er wordt creatief invulling gegeven aan de nieuwste trends en ontwikkelingen. Het hele jaar door heeft Verdoes contact met gespecialiseerde groothandels en importeurs en worden er beurzen en fabrikanten bezocht, en selecteert Verdoes de leukste en nieuwste thema’s om uiteindelijk tot een uniek en attractief assortiment kerstpakketten en kerstgeschenken te komen.

Dus, wilt u ook blije gezichten en tevreden reacties? Neem dan gerust even contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Verdoes Groothandel B.V
Bas Verdoes
06-51072352

Wij staan voor u klaar,
Neem contact met ons op.
Verdoes
Blekerstraat 16 T: 071-4082911
2222 AN F: 071-4082909
Katwijk ZH E: info@vofverdoes.nl
Neem contact op