Webshop

Kinderopvang

Verdoes weet dat kinderen de toekomst hebben. Dus het enorme aanbod aan producten, bestemd voor onze kleintjes in de maatschappij, is van de allerbeste kwaliteit. Echter is de prijs verrassend en past ongetwijfeld in uw budget. Uiteraard heeft Verdoes niet alleen producten als brood, dagverse zuivel, vers fruit, kaas en vleeswaren, maar ook billendoekjes en andere verzorgingsproducten.

Eigen assortiment per afdeling

Bij een kinderopvang heb je te maken met verschillende groepen en locaties. Niet elke locatie heeft dezelfde producten nodig. Daarom kunt u bij Verdoes op locatie- en of groepsniveau bestellen. Elke leidinggevende krijgt een eigen code waarmee hij of zij bestellingen kan plaatsen. De bestelling leveren wij vervolgens bij u op de locatie. Verder is het ook mogelijk om op budget te bestellen. Zo gaat u gegarandeerd niet over het budget heen. Is er iets te vieren zoals bijvoorbeeld sinterklaas? Dan is het uiteraard mogelijk om tijdelijk Out of the box te bestellen. Op deze afgesproken dagen zult u een breder assortiment in de webshop zien. Denk bijvoorbeeld aan pepernoten, kruidnoten en kleine speeltjes voor in de schoen.  Dat is de service van Verdoes.

HACCP hygiëne code

Elk bedrijf dat met voedsel en dranken werkt, moet voldoen aan de wetten van voedselveiligheid. Iedere ondernemer die eten en drinken bereidt om ter plaatse te nuttigen, is verplicht om volgens de laatste hygiënecode te werken. In de hygiënecode wordt eenvoudig omschreven hoe u de voedselveiligheid en hygiëne kunt bewaken. Bij Verdoes zijn wij in het  bezit van de HACCP hygiëne code. Dit houdt in dat Verdoes ervoor zorgt dat de temperatuur van producten of levensmiddelen bij levering goed is. Verder mogen de verpakkingen van producten niet beschadigd of vies zijn. Ten slotte maken wij bij Verdoes gebruik van gekoeld transport. Wij dragen de zorg van wat binnen komt (controle) tot aan de aflevering. Zo voltooien wij altijd een temperatuurregistratie en weten wij wie op welke dag wat gehad heeft (voor een eventuele recall). 

Waarom kiezen voor Verdoes?

  • Eigen assortiment per afdeling
  • Gecertificeerd met de HACCP hygiëne code
  • Gekoeld transport 
  • Korte communicatielijnen
  • Facturatie op locatie/groepsniveau
Wij staan voor u klaar,
Neem contact met ons op.
Verdoes
Blekerstraat 16 T: 071-4082911
2222 AN F: 071-4082909
Katwijk ZH E: info@vofverdoes.nl
Neem contact op