Webshop

Sportverenigingen

Bij Verdoes zijn ze een sportief volkje. Niet fysiek, beloof ik u. Hele zaterdagen staan ze langs de lijn voor twee helften, maar ook die derde, daar hebben ze veel verstand van. Daarom kunt u geen betere leverancier wensen voor uw kantine als de “sporters” van Verdoes. Koffie in kleinverpakking, grootverpakking, in poedervorm of diepvrieskoffie van Cafitesse, het is allemaal te bestellen. Bier in flesjes of op fust, frisdranken in grote flessen, postmixen of PET flacons in 50cl en 33cl. 

Klein- en grootverpakkingen 

Bij Verdoes is het mogelijk om zowel klein- als grootverpakkingen te bestellen. Een combinatie van deze twee is ook mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld kleine snoepzakjes bestellen voor de kleinste op de sportvereniging. Bier bestelt u misschien liever in een fust en ook frisdranken leveren wij eventueel in grotere flessen. Bij Verdoes bieden wij altijd een totaalassortiment aan. Van bekertjes, bestek tot aan het wc-papier voor op de toiletten, maar ook voor de schoonmaakartikelen bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u hulp nodig bij de bestelling? Wij helpen u graag verder. 

Uitstekende service 

Bij Verdoes staan we bekent om onze uitstekende service. Dit bewijzen wij niet met woorden, maar met daden. We brengen bestellingen niet tot aan de voordeur, maar vragen aan u waar we het neer mogen zetten. Een fout in de bestelling? U kunt makkelijk naar ons bellen en wij lossen het probleem direct voor u op. Wij hanteren namelijke korte communicatielijnen zodat u ons makkelijk en snel kan bereiken. Bestellen van de bestelling doet u gemakkelijk in onze webshop. Wilt u liever meer informatie over bepaalde producten? Dan adviseren wij u graag tijdens een afspraak. Bel voor een afspraak naar 071-4082911 en wij helpen u verder.

Waarom kiezen voor Verdoes? 

  • Klein- en grootverpakkingen mogelijk
  • Service en persoonlijke aandacht
  • Korte communicatielijnen
  • Makkelijk bestellen via de webshop

 

Wij staan voor u klaar,
Neem contact met ons op.
Verdoes
Blekerstraat 16 T: 071-4082911
2222 AN F: 071-4082909
Katwijk ZH E: info@vofverdoes.nl
Neem contact op