Webshop

Zorginstellingen

Verdoes is reeds jarenlang een betrouwbare leverancier in de zorg en institutionele markt. Zorginstellingen hebben voor Verdoes gekozen vanwege haar vakkennis, flexibiliteit, service en in steeds toenemende mate, mogelijkheden voor leveringen op unitniveau. Verdoes heeft de kennis en know how voor dagelijkse complete leveringen op unit niveau. Niet alleen voor het ontbijt en de lunch, maar óók warme maaltijd componenten voor het koken in kleinschalige woonvormen.

Keuze uit A, B of C merken 

Bij Verdoes is het mogelijk om te bestellen per woongroep of per afdeling. Geen woongroep of afdeling is hetzelfde en zo ook de wensen voor het ontbijt, de lunch en het avondeten niet. Verdoes geeft hier graag gehoor aan door het bestelproces zo makkelijk mogelijk te maken. Verdoes brengt de bestelling langs op de afdeling en/of woongroep. Service tot aan de voordeur kennen wij niet. Wij gaan altijd een stap verder op het gebied van onze service. Naast het bestellen en leveren op afdelingsniveau is het ook mogelijk om te kiezen uit verschillende merken. Speciaal voor zorginstellingen is er keuze uit A, B en/of C merken. Op deze manier kunnen we aan alle wensen voldoen. 

Budgettering 

Binnen de zorg is er veel te doen over de budgetten. Bij Verdoes snappen wij dat dit al lastig genoeg is. Daarom kun je bij ons verschillende budgetten instellen. De budgettering is, net als de levering, mogelijk op afdelingsniveau.  U bepaalt het budget, wij stellen alles in de webshop voor u in. Op deze manier kan een afdeling of woongroep nooit voor een té hoog budget bestellen. Het eventueel verhogen van het budget kan alleen via de aangewezen leidinggevende. Dit om misverstanden te voorkomen. Naast budgettering is het ook mogelijk een eigen assortiment te kiezen. Dit is het assortiment waar een een woongroep of afdeling uit kan kiezen. De leidinggevende krijgt een speciale code waardoor er maar een deel van het assortiment beschikbaar is. Het overige assortiment is niet zichtbaar.  

Catering binnen de zorg

Viert een bewoner zijn of haar verjaardag in het restaurant? Bij Verdoes verzorgen we graag de catering voor bijvoorbeeld een verjaardag of ander feest. Denk hierbij aan het verzorgen van gebak, hapjes of kleine Fristi pakjes voor bijvoorbeeld de kleinkinderen. Ook het leveren van levensmiddelen voor een themamaaltijd is mogelijk bij Verdoes. Wij hanteren een breed en diep assortiment. Verder is de catering altijd op maat gemaakt. Om deze reden bespreken wij tijdens een afspraak graag alle wensen. 

Waarom kiezen voor Verdoes? 

  • Service en persoonlijke aandacht
  • HACCP hygiëne code
  • Bestellen per woongroep
  • Budgettering
Wij staan voor u klaar,
Neem contact met ons op.
Verdoes
Blekerstraat 16 T: 071-4082911
2222 AN F: 071-4082909
Katwijk ZH E: info@vofverdoes.nl
Neem contact op