WELKOM BIJ VOF VERDOES,
GROOTHANDEL IN LEVENSMIDDELEN, ZUIVEL, KERSTPAKKETTEN EN RELATIEGESCHENKEN

Onze klanten Zorginstellingen

Direct contact

Ik wil graag meer informatie ontvangen.
Bel mij terug via onderstaande gegevens:

VOF Verdoes is reeds jarenlang een betrouwbare leverancier in de zorg en institutionele markt. Zorginstellingen hebben voor Verdoes gekozen vanwege haar vakkennis, flexibiliteit, service en in steeds toenemende mate, mogelijkheden voor leveringen op unitniveau.
Steeds meer zorgaanbieders en woningcorporaties willen kleinschalige woonvormen opzetten.

VOF Verdoes heeft de kennis en know how voor dagelijkse complete leveringen op unit niveau. Niet alleen voor het ontbijt en de lunch, maar k warme maaltijd componenten voor het koken in kleinschalige woonvormen.
LEES VERDER

Welkom

Hartelijk welkom bij VOF Verdoes, een groothandel met een assortiment van meer dan 6000 artikelen. Ons zuivelbedrijf bestaat ruim 60 jaar. Vanaf 1996 ligt de nadruk op de groothandel. Tevens zijn wij specialist in kerstpakketten en relatiegeschenken. Wij leveren aan een brede klantenkring in de driehoek Katwijk-Den Haag-Leiden-Hillegom.
LEES VERDER
Over Otelli gesproken

Over Otelli gesproken

Otelli ijs en patisserie specialiteiten heeft een bijzonder fraai en smaakvol assortiment.   De productie vindt plaats in Haarlem. Otelli voert een breed assortiment waarin ambachtelijk ijs, mono desserts, petit fours, taartjes, longeurs, feesttaarten, dessertbuffetten en een grote verscheidenheid aan decoraties en...