Webshop

Over Otelli gesproken

Over Otelli gesproken

Otelli ijs en patisserie specialiteiten heeft een bijzonder fraai en smaakvol assortiment.

De productie vindt plaats in Haarlem. Otelli voert een breed assortiment waarin ambachtelijk ijs, mono desserts, petit fours, taartjes, longeurs, feesttaarten, dessertbuffetten en een grote verscheidenheid aan decoraties en service artikelen zijn verwerkt. Alle producten worden bereidt met eersteklas grondstoffen zoals echte room en roomboter, pure notenpasta, couverture en vers fruit. Vanzelfsprekend worden daarbij de hoogst mogelijke hygiƫnische waarden in acht genomen. Als vast onderdeel van ons HACCP-plan en onder registratie van het Centraal Orgaan Kwaliteit en Zuivel (COKZ) laten wij dagelijks microbiologisch onderzoek verrichten op onze producten. Want kwaliteit en hygiƫne vormen bij Otelli een onlosmakelijk geheel.

We stellen graag een aantal items aan u voor:

Wij staan voor u klaar,
Neem contact met ons op.
Verdoes
Blekerstraat 16 T: 071-4082911
2222 AN F: 071-4082909
Katwijk ZH E: info@vofverdoes.nl
Neem contact op